Форум Гірки Полонка

Теми для публікацій та розмов


Преса пр Г. Полонку
21 жовтня 2008 (житель)

Правоохоронна діяльність
18 жовтня 2008 (житель)

Політика і влада
18 жовтня 2008 (житель)

Церква та релігія
18 жовтня 2008 (житель)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 62.176.15.3 Тема: Політика і влада
 

НА ГРАНІ...або як Гірка Полонка має шанс перетворитися на 'Полонку рудну...'



У с. Гірка Полонка Луцького району житлово-комунальна криза. Люди, яких безпосередньо торкнулися проблеми, самотужки впоратися з цим не можуть, тому й забили на сполох. Свого часу у Гіркій Полонці збудували новий житловий масив, але нині він став точкою відліку чи не всіх сільських проблем.
Розбитою дорогою прямуюдо п’ятиповерхівок, при нагоді спілкуюсь із місцевим людом. Ніна Левчук, почувши про сміття, бідкається:
-Ви не перші, хто запитує, чому в нас так брудно. Скажіть, хіба можна жити на такому подвір’ї? Ми не раз підіймали цю проблему. Є жек, ми платимо йому немалі гроші за вивіз. А сміття прибирають лише тоді, коли вже край. Води не було. Ні сільські депутати, ні голова, складається враження, не цікавляться нами.
Сільський голова Микола Синюк наявність проблемне заперечував:
- Віднедавна ремонтно-транспортне підприємство має іншого власника і стало відкритим акціонерним товариством. Зрозуміло, старається все зайве від себе відкинути, щоб не витрачати кошти. А це чималі гроші: обслуговування каналізаційної системи, вивезення сміття, постачання води. Комунізм відійшов у минуле, а люди ще живуть колишніми мірками...


18 жовтня 2008


1


  Закрити  
  Закрити